onsdag 19 mars 2014

MH370

Flygplanet MH370 försvann förra veckan. En teori är att planet hade lyft från Malaysia och när det kommit upp i höjd ska det ha blivit kapat. Dom ska ha stängt av alla sändningar och ska ha landat på någon flygplats som inte längre används. Det ska senare användas som en missil för en terror attack. Eller så har dom plumsat i vattnet men dom kan också ha landat i bergen. Det finns andra teorier om att ett däck ska ha börjat brinna när dom lyfte och sedan ska det ha börjat att komma in väldigt mycket rök och därför stängde dom av allt elektriskt och då kommer inga signaler. Röken ska ha skadat piloterna tillräckligt mycket för att dom ska ha blivit medvetslösa eller ha dött. Och då har det antagligen gjort magplask i havet.




Eget Resonemang

Jag tror att det har hänt en olycka på planet så att det har störtat i havet. Men det är mycket möjligt att det har blivit kapat. Jag tror nog att det kommer ta sin tid för att hitta planet och för att få fram vad som har hänt om dom ens hittar det. Det är ju synd för alla dom som var på planet. Om det nu har störtat så har ju dom dött en sorglig död.







2 kommentarer:

  1. Du har en bakgrund vad som händer med flygplanet.
    Du kunde skriva när det hände. Du kunde ha skrivit var flygplanet startade.
    Du har med problemet.
    Jag saknar perspektivbyte.

    SvaraRadera
  2. JAa du erik du behöver förbättra dig på skriva egen åsikt du kan ju utveckla texten så att den inte e så tråkig att läsa typ...Och de känns inte som att du la ner mycket tid på detta arbetet, För det saknas ju perspektivbyte... Så tänk på detta tills nästa gång :)

    SvaraRadera