onsdag 10 september 2014

Insändare Mer idrott i skolan

                                          Mer Idrott

Jag tycker att vi ska ha mer idrott i skolan för det är inte bra att bara sitta på en stol i sex timmar.
När vi sitter så mycket som vi gör och inte rör oss emellan så kommer vi att få en stor ökning på ryggproblem.

En annan bra lösning är att istället för att hitta information om pinnar på datorn så kan man gå ut i skogen och göra det skälv.
När vi blir gamla kommer vi att ha mycket problem med våra ryggar. Hur löser vi det? jo, genom att sitta mindre vid datorn i skolan och idrotta mer.

Man får ont och kan skada sin rygg om man inte rör på sig emellan. Jag tycker att man borde ha dubbelt så mycket idrott om veckan än vad man har idag. 

Genom att vi har mer idrott så mår man bättre och när man mår bättre så blir man gladare och koncentrerar sig bättre i skolarbetet.

Det är bättre för våran hälsa att idrotta mycket och inte bara sitta inne. 







                                                                                                                                         "Cykelpedalen"

2 kommentarer:

  1. Du skulle kunna lägga ner mer tid på din Argument Erik. Och förstår inte riktigt din lösningar på problem, te.x det med pinnarna, man får ju inte fram någon information genom att kolla på pinnar i skogen. din styck indelning är bra, samt stavningen. Din rubrik är inte så lockande, du brodde krydda till lite mer så att man blir lockande.

    SvaraRadera
  2. Hej Erik!
    Du skulle kunna ändra till rubrik till något lockande, man vill ändå läsa den men ändå inte. Fast du hade bra argument, bra exempel med pinnar att man går ut i den fina naturen och gör det istället för att vara instängd och kolla på det.

    Styckindelning och stavningen är bra, bra Erik!
    Källor behöver man inte i denna texten eftersom om man är smart så kan man söka upp det själv och kolla om det är sant eller inte.

    Grym insändare!

    SvaraRadera