fredag 1 februari 2013

Bokuppgift v.5

Just nu är jag på sidan 82 och Valle har precis frågat Sandor om han vill börja i fotbolls laget.
Sandor tyckte att det kändes konstigt att Valle kom fram och sa det till Sandor så Sandor trodde att det var på skämt.

Sandor ville inte prata mer med Valle så han började att småspringa hemåt. När Sandor kom hem gick han snabbt upp och kollade om Ida svarat på hans meddelande vilket hon hade.
Sandor skrev till Ida och berättade om hur hans liv ser ut och att han bor i Göteborg med sin mamma och pappa

. Ida känner en del utav dom snygga killarna på festen vilket dom andra tjejerna blir avundsjuka på. Ida funderar på om hon vill ha en romantisk fotbollskille kanske det skulle passa hennes stil. En okänd kille kommer fram och börjar prata med Ida kanske arton år gammal och väldigt snygg var han. Han undrar om hon vill dansa och det ville hon så dom gick ut på dansgolvet och dansade.
Han får dåligt samvete han vet inte vad han har gjort Sandor går ner till köket och tar ett glas vatten sedan kändes det lite bättre.

Det ringer på dörren Sandors pappa öppnar det är Stina i han klass.

En film som är lik det jag läst nu är Cherry I filmen cherry så handlar det om en kille och en tjej killen är 17 år gammal och tjejen är 15. DOm heter Aaron och Beth. I början så blir Aaron förälskad i Beths
mamma men senare förstår han att det är Beth som han är kär i. Aaron är en top elev i skolan men Beth har det svårt hemma. så det är en ganska lik film som jag tycker är ganska bra.

1 kommentar:

  1. Bra skrivit Erik. Du skriver långt och int kortfattat. Tänk på en annan rubrik nästa gång. Du gör bra styck indelning osv. de var inget mer.

    SvaraRadera